Da disker vi opp med en sommerquiz hvor nettopp du kan vinne flotte premier. Delta i min sommerquiz og vinn flotte premier!

Quiz’en er ikke vanskelig for den som kjenner meg, men noen av svarene vil du finne igjen i bloggen min eller på denne siden. Så ta deg god tid. Får du alle rette så er du med i trekningen av flotte premier!

Graarud Motor og Scandicshine og Leeres Motorsport har vært uhyre snille og bidratt med premier og det er ikke småtteri dem bidrar med heller! Under kan du se de flotte premiene du kan vinne ved å delta i quiz’en.

Hva kan jeg vinne?

Fra Scandicshine kan du vinne denne flotte vaskepakken som inneholder alt du trenger for å rengjøre motorsykkelen samt beskytte den. Pakken inneholder vaskehanske, tørkehåndkle, stor bøtte, såpe, felgrens og lakkbeskyttelse!

Se mer på – www.scandicshine.no

Fra Alf Graarud Motor kan du vinne et gavekort på 500 kroner i tillegg til et flott vanntett sett med tre dry packs fra SW Motech og en AGM Shop lue!

Se mer på – www.agmshop.no

Leeres Motorsport i Fredrikstad bidrar med flotte Alpine Motosafe ørepropper og en kraftig felgrens fra Motorex. Premien har en verdi på ca. 500 kroner.

Se mer på – www.leeres.no

Til quiz’en

Har du lyst til å vinne en av disse premiene så må du svare riktig på alle spørsmålene i quizen. Det er kun de som har svart rett på ALLE spørsmålene som blir med i trekningen. Jeg ønsker deg lykke til!

Sommerquiz’en er avsluttet

Sommerquiz’en er herved avsluttet og vinnerne er trukket. Takk til alle som var med og deltok i quiz’en! De heldige vinnerne ble:

  • Ola Jacob Langerød
  • Vidar Mørch
  • Frank Ims

Vinnerne er kontaktet og de som leverer premiene har fått alle opplysninger de trenger. Jeg regner med at premiene blir sendt ut i uke 31.