Da er deler til min nye BMW S1000R på vei i posten og disse vil bli montert av enten forhandler eller meg selv. Les mer om hva jeg har bestilt under.

Les mer om – min nye BMW S1000R her

Den nye sykkelen er bestilt med det som kan fåes av elektronisk ekstrautstyr. Det vil si Sports pakke og Dynamic pakke som inneholder en drøss av elektroniske duppeditter. Men jeg har også bestilt noen andre småting.

Radiator Guard fra Evotech Performance

En radiator guard fra Evotech Performance er en av tingene som er bestilt. Dette er i mine øyne kanskje den mest “fornuftige” investeringen man kan gjøre til en motorsykkel etter min mening.

Med en radiator guard så hindrer man at radiatoren skal bli ødelagt.

Radiatoren sitter jo rett bak framhjulet og sjansen for at fremmedlegemer vil ødelegge radiatoren er ganske stor. En radiator guard til en 1000-lapp er derfor i mine øyne en ganske så selvsagt ting og ha.

TechSpec tank pads

Jeg har hatt veldig god erfaring med TechSpec tank pads tidligere så derfor så valgte jeg og bestille disse til den nye S1000R’en også. Dem er veldig robuste og dem sikrer også et bedre tak med beina rundt tanken.

Deler til min nye BMW S1000R er bestillt
TechSpec tank pads ser veldig bra ut og gjør at du får skikkelig feste til tanken.

Så klart beskytter dem også mot riper etc. Dem er ganske tykke, så det kreves at man forvarmer dem med en hårføner eller vamluftspistol før man klistrer dem på. Når dem først er påklistret så sitter dem som støpt.

Skiltoppheng fra Evotech Performance

La oss være ærlige. Det orginale skiltopphenget på de fleste motorsykler ser helt jalla ut. Så denne må byttes ut med noe som ser litt bedre ut. Mitt valg falt derfor på Evotech Perfomance skiltoppheng.

Deler til min nye BMW S1000R er bestillt
Det ser rett og slett veldig mye bedre ut med en et kortere skiltoppheng!

De fleste ser vel så og si like ut i praksis, så jeg valgte Evotech rett og slett fordi jeg også handlet radiator Guard derfra. Monteringen er nok ganske enkel for dem som ikke har ti tommeltotter, men for en som meg så tror jeg nok forhandler skal få ta den biten.

Lakkering eller foliering av framskjerm

Missforstå meg rett, jeg liker de sorte og røde fargene på den nye BMW S1000R men jeg synes det ble en anelse for mye rødt, og etter å ha sett noen bilder av S1000R med en framskjerm i karbon i stede for rødt så ble jeg solgt.

Nå er ikke jeg så veldig opphengt i at det MÅ være karbon, men det kan gjerne ligne på karbon. Har hørt på priser angående foliering og dette skulle vist koste rundt 1000-lappen. Lakkering skal også vurderes, men det må jeg avgjøre litt senere.

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.