Været er ikke helt på min side i dag, men dårlig vær i Molde betyr kvalitets tid til min BMW S1000R. Etter en god dagstur i går gjorde det seg med en vask.

Les om gårsdagens – tur til Alnes Fyr her

Dårlig vær er ikke alltid et ønske, men noen ganger er det helt greit siden man da kan bruke tiden til vask av sykkelen med litt bedre samvittighet. Det at man har mulighet til å stå i garasje gjør jo også saken litt enklere.

Dårlig vær i Molde betyr kvalitets tid til min BMW S1000R
Er grunnlaget lagt er det lett og holde sykkelen ren.

Grunnlaget er viktig

En ting har jeg merket ganske tydelig samt visst lenge og det er at et godt grunnlag gjør det enklere og holde sykkelen ren mens man er på tur. En lett avspyling uten høytrykk og vanlig vask med svamp og en random bilshampoo gjorde underverker.

Dårlig vær i Molde betyr kvalitets tid til min BMW S1000R
Selv med enkle midler kan man holde sykkelen rein hvis grunnlaget er bra.

Grunnlaget for godt resultat

Før avreise gjorde jeg en ganske grundig vask av sykkelen og jeg kunne skrevet en bok om alle detaljene, men jeg lå ikke på latsiden for å si det sånn. Det ble blant annet lagt tre lag med voks/sealer på alle flater, også felger og alt av metall etc.

Les mer om – vasken jeg tok før sommerturen her

 

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.