Bli med “Royal Jordanian” på Moto Vlog tur

Jeg postet tidligere en post angående Vlog'ing og siden det finnes mange gode Vlog'ere så kan jeg jo anbefale flere. Royal Jordanian er en av dem.

Jeg postet tidligere en post angående Vlog’ing og siden det finnes mange gode Vlog’ere så kan jeg jo anbefale flere. Royal Jordanian er en av dem.

Jordanian’s Moto Vlog – av Royal Jordanian

Jeg innrømmer det med det samme. Jeg bare elsker slik Vlog’ere. Jeg synes det er skikkelig underholdende til morgenkaffen og eller kvelds pilsen. Er det bare meg som liker slike Vlog’er eller er det flere der ute som har litt sansen for disse videoene?

De morsomste videoene hans er kanskje de hvor han skremmer vannet av fotgjengere som ikke oppfører seg ved å vri litt på gassrulla. Han har en Nuda som det vistnok skal være ganske heftig lyd i, noe vi også ser på ansiktet til de som blir “rammet”.

Hva mener du?

Jada… det er barnslig og kanskje ikke alltid så lurt, men jeg liker det. Så får det være opp til andre og dømme både meg og han i videoen. Hva synes du? Er det underholdende for deg?

Kommenter gjerne i feltet under.