Bli informert om oppdateringer i bloggen

Jeg har implementert en nyhetsbrev funksjon på siden til dere som ønsker og motta oppdateringer på epost når nye innlegg blir lagt til

9

Jeg har implementert en nyhetsbrev funksjon på siden til dere som ønsker og bli informert om oppdateringer i bloggen

Jeg kommer IKKE til å spamme dere unødig og e-postadressen vil IKKE bli delt med andre. Dere kan når som helst melde dere ut av nyhetsbrevet. Jeg kommer KUN til å sende dere påminnelser når nye innlegg og endringer blir gjort i bloggen.

Dere kan melde dere på nyhetsbrevet når dere får en popup på siden, eller dere kan klikke på «Nyhetsbrev» i menyen øverst til høyre. Jeg håper dere setter pris på muligheten. Hvis ikke, så bare la vær 🙂

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under hvis dere har spørsmål.