Bli informert om oppdateringer i bloggen

Jeg har implementert en nyhetsbrev funksjon på siden til dere som ønsker og motta oppdateringer på epost når nye innlegg blir lagt til

Jeg har implementert en nyhetsbrev funksjon på siden til dere som ønsker og bli informert om oppdateringer i bloggen

Jeg kommer IKKE til å spamme dere unødig og e-postadressen vil IKKE bli delt med andre. Dere kan når som helst melde dere ut av nyhetsbrevet. Jeg kommer KUN til å sende dere påminnelser når nye innlegg og endringer blir gjort i bloggen.

Dere kan melde dere på nyhetsbrevet når dere får en popup på siden, eller dere kan klikke på “Nyhetsbrev” i menyen øverst til høyre. Jeg håper dere setter pris på muligheten. Hvis ikke, så bare la vær 🙂

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under hvis dere har spørsmål.