Det finnes mange skumle steder i verden og et av stedene som har fasinert meg mest er Aokigahara som også blir kalt "The Suicide Forest"

Man finner mange gode og utrolige historier der ute. Det meste kan nok i beste fall bortskrives som fantasi, mens andre ting bør man kanskje vurdere litt nøyere før man avskriver det helt. Aokigahara "The Suicide Forest" er dog ingen fantasi. 

Det finnes mange Youtubere som har filmet og dokumentert funn av mennesker som har tatt livet sitt og oftest er det snakk om at dem hengt seg selv.

Det er opp mot 200 mennesker hvert år er dokumentert av japanske myndigheter og dem mener mørketallene er store. Videoer fra turister og såkalte "dear devils" som finner døde kropper finner vi mange av.

Noen av videoene blir for politisk ukorrekt og poste her i bloggen, men en Youtuber med kallenavn "Johny Paranormal" er en av de mer seriøse med baller av stål som tør og vandre rundt i Aokigahara helt alene midt på naten og dokumentere det video.

Aokigahara is sometimes referred to as the most popular site for suicide in Japan. In 2003, 105 bodies were found in the forest, exceeding the previous record of 78 in 2002. In 2010, the police recorded more than 200 people having attempted suicide in the forest, of whom 54 completed the act. Suicides are said to increase during March, the end of the fiscal year in Japan. As of 2011, the most common means of suicide in the forest were hanging or drug overdose. In recent years, local officials have stopped publicizing the numbers in an attempt to decrease Aokigahara's association with suicide.

Hvem er "Johny Paranormal"?

"Johny Paranormal" er kallenavnet hans på Youtube. Målet hans er å oppsøke plasser i verden som folk mener er hjemsøkte for så og kunne dokumentere aktivitet i områdene. Han har med seg kamera hele tiden og alt blir filmet.

Man kan mene hva man vil om de såkelate EVP lydopptakene som er tuklet med i etterkant for å få frem evt. bakgrunnslyder man ikke hører selv når man er der, men når ganske ofte kommer kommer over personer som har tatt livet sitt så kan man jo nesten begynne å lure på hve som foregår i denne skogen, eller oppe i hodet på dem som velger å dra dit for å ta livet sitt.

Videoene taler for seg selv

Her har jeg lagt ut de mest interessante videoene hans. Jeg fraråder alle med svake nerver og så på disse videoene. Her kan man oppleve å se ekte døde mennesker opp til flere ganger. Johny Paranormal har i de fleste tilfeller sladdet videoene av de som kan identifiseres.

Ofte tilkaller han myndighetene i Japan og forteller om funnet og da må han være på stedet for å vise veien til hvor kroppene befinner seg.

Her blir vi vitne til at han finner en død person som henger i et tre en god stund.

Å her finner han en dame som ikke har hengt så lenge. På grunn av faren for identifikasjon har han sladdet deler av videoen.

Alene midt på naten i Aokigahara "Suicide forest"

Når det kommer til det paranormale som denne herdede mannen har opplevd i Aokigahara så har han også "dokumentert" dette. Disse videoene er ikke like overbevisende for mange og spesielt ikke skeptikere der ute. 

Personlig befinner jeg meg et sted midt i mellom. Disse lydopptakene KAN jo ha blitt tuklet med i etterkant selvsagt og ting han oppplever kan sikkert også ha andre forklaringer. Jeg kan ikke si annet enn at man nesten må vurdere selv hva man tror.

Det utrolige er at han ikek bare har vert i Aokigahara en gang, men flere ganger, og det midt på mørkeste natten, helt alene. Ganske utrolig.

Her har han tatt opp nesten to timer med video midt på natten. 

Hva mener du?

Man kan tolke disse videoene på forskjellige måter. De døde kroppene har jeg ingen problemer med å forstå er ekte og jeg har også tro på at man kan oppleve en del uforklarlige ting i Aikogahara nattestid.

Han virker heller ikke lettskremt og det virker også som om han selv vil finne svar uten og overdramatisere. Etter flere turer i skogen helt alene velger jeg nesten å tro at det meste av det han finner ikke kan forklares på annen måte enn at det rett og slett ikke kan forklares. 

Hva mener du? Legg igjen din kommentar i kommentarfeltet under.